Підтримка обдарованих дітей у громаді

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави.

Ярмолинецький РС УДМС інформує: закінчився термін дії ID- картки – звертайтесь до Міграційної служби

Міграційна служба Хмельниччини рекомендує власникам ID-картки звернути увагу на термін дії документа, зокрема громадянам, які оформляли паспорт вперше по досягненню 14 років. Адже паспорт громадянина України у формі ID-картки вперше видається зі строком дії на 4 роки, а при досягненні особою 18-ти років термін дії паспортного документа складає 10 років. Звертаємо увагу, що обміняти ID-картку у зв’язку із закінченням строку дії документу, мешканці району можуть у Ярмолинецькому УДМС області, який знаходиться за адресою: площа 600-річчя Ярмолинець, буд.7А, контактний телефон: (03853) 2-13-61 та працює з вівторка по п’ятницю з  до 18.00, у суботу з 9.00 до 16.45.

Фотографів і аматорів запрошують до участі у фотоконкурсі пам’яток природи ВІКІ ЛЮБИТЬ ЗЕМЛЮ 2021

На переможців чекають цінні призи та можливість представити Україну на міжнародному етапі змагання. З 1 по 30 червня пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи. 2021 року змагання організовується у 30 країнах.

Прокуратура вживає заходів щодо повернення незаконного приватизованих земельних ділянок

Рішенням Ярмолинецького  районного суду від 21.04.2021  задоволено позовну заяву Ярмолинецького відділу Хмельницької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Хмельницькій області до фізичної особи,  про витребування у останньої земельної ділянки загальною площею 2 га, розташованої за межами населених пунктів с. Вербка Ярмолинецької селищної територіальної громади Хмельницького  району для ведення особистого селянського господарства,  вартістю 144 тис. грн., отриманої незаконно   із земель державної власності в порушення вимог Земельного Кодексу України внаслідок повторного використання права на приватизацію земельних ділянок за даним видом користування.

Стан виконання будівельних робіт по реконструкції під Центр позашкільної освіти

Стан виконання будівельних робіт по реконструкції під Центр позашкільної освіти. Будівельні роботи по реконструкції Центру позашкільної освіти, тривають. Станом на сьогодні, підрядником, компанією ПМП "Лідер" виконано наступний порядок будівельних робіт:

Комунальники розпочали роботи з переоснащення свердловини Грушевського в с. Солобківці

Комунальники розпочали роботи з переоснащення свердловини Грушевського в с. Солобківці. Відключення планове, компанія ТОВ ГАЛ-АВТОМАТИКА м. Львів, здійснить заміну насосного обладнання на автоматизовану систему подачі питної води під високим тиском. Тому буде відключено водопостачання по вул: Героїв Крут, Грушевського, Молодіжна, Пушкіна, Корольова, Ів. Франка, Польова, Стуса, частини вул. Шухевича та пров. Пушкіна, з 8:00 по 20:00 год.