Вакцинація – це один із найважливіших елементів для подолання пандемії COVID-19.

Стратегічна мета, яку ставить Міністерство охорони здоров’я, – сформувати в українців колективний імунітет до смертельно небезпечної хвороби. А з цією метою потрібно, аби щонайменше 60% населення імунізувалися.

Не паліть суху траву! Не завдавайте шкоди здоров’ю людей і навколишньому середовищу!

З настанням весни мешканці громади виходять на природу: розпочинаються весняно-польові роботи на присадибних ділянках та городах. Люди їдуть подихати свіжим повітрям, поспілкуватися з друзями біля вогнища, помилуватися пробудженням природи тощо. Все це є чудовим відпочинком. Часто невід’ємною частиною подібного дозвілля стає вогнище, в якому спалюють торішнє листя, суху траву, дрібне сміття, а також смажать шашлики та картоплю.

Продовжуються роботи з благоустрою сіл громади.

Продовжуються роботи з благоустрою сіл громади. Сьогодні комунальники працювали в Стріховецькому, Тарасівському старостатах та в Солобківцях. Здійснено зріз частини аварійних дерев та самонасаджень кущів, вивезено гілля дерев на місця відстою для подальшого його подріблення.

КП "Побут сервіс" залучено до робіт по Реконструкції Центру позашкільної освіти

Комунальне підприємство "Побут сервіс" залучено до робіт по Реконструкції Центру позашкільної освіти. Технікою було вивезено будівельне сміття, вирівнювання та впорядковання території будівельного майданчика.