Учасники щорічного фестивалю веснянок та гаївок «Великодні дзвони» отримали подарунки.

12 травня відбулось урочисте вручення призів та подяк учасникам онлайн-фестивалю «Великодні дзвони»,  який відбувся 03-04 травня.  Хоча це і був онлайн-формат, та до участі долучились всі села громади, створивши атмосферу свята.   До привітань представників учасників колективів долучились сільський голова Сергій Когут та депутат Хмельницької обласної ради Ульяна Ткаченко.   Переглянувши онлайн концерт, вони вручили цінні подарунки  від громадської організації «За конкретні справи».

До уваги жителів села Глушківці

ПОВІДОМЛЯЄМО ВАС, що в с. Глушківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестецидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ "Енселко Агро" в урочищі с. Глушківці, яке межує (з півдня, півночі, сходу, заходу) з населеним пунктом с. Соколівка і с. Солобківці.

До уваги жителів с. Солобківці

ПОВІДОМЛЯЄМО ВАС, що в с. Солобківці буде проведено обробку посівів із застосуванням пестецидів та агрохімікатів агропідприємством ТОВ "Енселко Агро" в урочищі с. Солобківці, яке межує (з півдня, півночі, сходу, заходу) з населеним пунктом с. Соколівка і с. Лошківці.

До уваги жителів села Проскурівка, Корнічівка та Майдан-Морозівський

ПОВІДОМЛЯЄМО ВАС, що в с. Проскурівка, с. Корначівка та с. Майдан-Морозівський буде проведено обробку посівів із застосуванням пестецидів та агрохімікатів агропідприємством ДПДГ Проскурівка в які межують (з півдня, півночі, сходу, заходу) з населеним пунктом с. Стріхівці і с. Андріївка. Відповідальна особа за обробку, контактний телефон: 0971439766 Обробка буде проводитися  11. 05. –  15. 05. 2021 року. На території оброблених ділянок дозволяється: - ходити по ділянці не раніше  23. 05. 2021 року - проводити ручні роботи на суміжних ділянка не раніше  23. 05. 2021 року - випасати худобу не раніше   23. 05. 2021 року

До Дня пам'яті та примирення та 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у громаді відбулись урочисті заходи

Заголовок зроби так - Урочистості "Пам'ятаємо -  Перемагаємо" з нагоди  відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці  Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулися у Солобковецькій громаді.

Безпечний відпочинок без шкоди для людей та лісу - загально відоме правило

Прийшла весна. В цей період чимало громадян планують виїхати з рідними та друзями на природу. Дуже часто, особливо зараз, коли ми живем за карантинними правилами, для відпочинку люди вибирають ліс та його зелені насадження. Однак, буває й таке, коли перебування в лісових масивах завершується їх забрудненням, знищенням дерев, кущів, а найстрашніше - лісовими пожежами. Тому відпочивальникам не слід забувати про обережність.

Завдяки співпраці Солобковецької громади та компанії КЕРНЕЛ вдалося реалізувати ще одну чудову ідею.

Завдяки співпраці Солобковецької громади та компанії КЕРНЕЛ вдалося реалізувати ще одну чудову ідею. Біля Солобковецького сільського відділення зв'язку комунальники поставили красиву альтанку. Тепер жителі громади можуть з комфортом проводити час очікуючи послуг відділення зв'язку.

Увага! Планове відключення систем водопостачання в с. Солобківці!

 У зв`язку з плановим технычним обслуговуванням буде вимкнено систему водопостачання в с. Солобківці. Води не буде по вулицях: Молодіжна, Корольова, Ів. Франка, Польова, Стуса та Пушкіна, провулках: Корольова, Героїв Крут, Пушкіна, частини вулиць: Шухевича, Героїв Крут та Грушевського з 09:00 по 13:00 год.