Оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в Хмельницькій області

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 18 вересня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Темпи розповсюдження коронавірусу в Україні та світі зростають

Темпи розповсюдження коронавірусу в Україні та світі зростають. Тому не зайвим буде нагадати собі та оточенню про те, чому важливо дотримуватися карантину. Прості правила убезпечують від інфікування. А отже, дистанція, особиста гігієна та маски є головною зброєю у боротьбі з COVID-19 

Профілактика грипу та ГРВІ

Грип –  високозаразне вірусне захворювання із можливістю тяжких ускладнень та ризиком смерті.

Глава держави підписав закон про ратифікацію меморандуму та угоди з ЄС, які дозволять Україні отримати 1,2 млрд євро макрофінансової допомоги

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про ратифікацію Меморандуму та Кредитної угоди між Україною та Європейським Союзом щодо отримання макрофінансової допомоги ЄС у сумі до 1,2 млрд євро № 825-IX, який Верховна Рада ухвалила 25 серпня 2020 року.

Програма відновного правосуддя для неповнолітніх запроваджується на національному рівні

Спільним Наказом Міністерства юстиції України та Генеральної прокуратури України від 21.01.2019 року №172/5/10, зареєстрованим у МЮУ 24.01.2019 року за №87/33058 затверджено Порядок реалізації пілотного проекту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення».

Визначено нове епідемічне зонування Хмельницької області

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось 10 вересня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Ярмолинецькі рятувальники провели дезінфекцію Солобковецького НРЦ.

З метою запобігання поширення вірусної інфекції, 9 вересня ярмолинецькі рятувальники провели дезінфекцію на території Солобковецького навчально-реабілітаційного центру. Продезінфіковано близько 450 кв.м загальної території.