ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ НА ВИБОРЧИХ ДІЛЬНИЦЯХ ТА АГІТПУНКТАХ

Відповідальність за пожежну безпеку приміщень виборчих дільниць несуть голови виборчих комісій. За протипожежний стан всієї будівлі, в якій розміщені виборчі дільниці, відповідають керівники об’єктів.

У с. Проскурівка продовжуються роботи над встановленням нової огорожі території кладовища.

Солобковецька об'єднана територіальна громада дбає про благоустрій населених пунктів. У с. Проскурівка продовжуються роботи над встановленням нової складної бетонної огорожі території кладовища. Будівельну бригаду очолює староста Проскурівки - Юрій ГУМЕННИЙ. 

Ми повертаємо землю людям – Президент підписав указ щодо передачі сільгоспземель з державної до комунальної власності

Під час участі в Національному земельному форумі в межах робочої поїздки на Чернігівщину Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 449/2020 «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин». Документ передбачає передачу земель сільськогосподарського призначення з державної до комунальної власності.

Уряд вніс зміни в умови Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%»

Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до Порядку надання державної підтримки мікропідприємництва та малого підприємництва, згідно з яким реалізується програма «Доступні кредити 5-7-9%». Відповідне рішення було прийнято 9 жовтня на засіданні Уряду.

Прем’єр-міністр закликав регіони утриматися від проведення масових заходів

У понеділок, 12 жовтня, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль спільно із Секретарем Ради національної безпеки та оборони Олексієм Даніловим провів селекторну нараду з керівниками областей щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України.

В Солобковецькій громаді проведено перевірку пожежних гідрантів та пожежних кранів.

Рятувальники 22 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області відповідно до графіка  перевірки  протипожежного  водопостачання здійснили  перевірку та випробування пожежних гідрантів на водовіддачу.

Роз'яснення КП "Побут Сервіс" щодо водопостачання та якості питної води!

В зв’язку з тим, що до Солобковецької сільської ради почастішали звернення громадян, щодо якості питної води в с. Солобківці. Надаємо роз'яснення щодо вирішення даного питання та звіт з проведеного лабораторного дослідження якості питної води.

Оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в Хмельницькій області

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 9 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.