Здійснено благоустрій "Обеліска загиблих воїнів односельчан в часи Другої Світової війни 1941-1945 років".

Завершино украдання бруківки на території "Обеліска загиблих воїнів односельчан в часи Другої Світової війни". Від тепер пям'ятна стелла обеліска має вигляд мемориального комплексу.

Президент України Володимир Зеленський: Система електронного декларування в Україні буде працювати

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського розпочалося термінове закрите засідання Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) щодо невідкладних заходів, яких має вжити держава після рішення Конституційного Суду щодо неконституційності окремих положень закону про запобігання корупції та статті 366-1 Кримінального кодексу України.

Оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в Хмельницькій області

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 30 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Вшанування пам’яті українців, які віддали своє життя під час визволення України від нацистських загарбників

День визволення України від фашистських загарбників — це свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України, в день повного витіснення угорських та німецьких військ із найзахіднішого регіону теперішньої України — Закарпаття.

Служба зайнятості організовує професійне навчання безробітних шляхом стажування на підприємствах, організаціях, установах

Однією з послуг державної служби зайнятості щодо сприяння роботодавцям у доборі та професійній підготовці персоналу є підвищення кваліфікації безробітних шляхом стажування безпосередньо на робочих місцях підприємств, організацій та установ з метою набуття професійного досвіду, практичних умінь та навичок, з урахуванням вимог роботодавців.

Біля пам'ятної стелли "Обеліска полеглих воїнів односельчан в часи Другої Світової війни 1941-1945 рр." в с. Солобківці тривають відновлювальні роботи благоустрою прилеглої території.

В с. Солобківці біля пам'ятної стелли "Обеліска полеглих воїнів односельчан в часи Другої Світової війни 1941-1945 рр." тривають відновлювальні роботи благоустрою прилеглої території.

За співпраці з благодійним фондом "Разом з КЕРНЕЛ", три заклади дошкільної освіти громади отримали міні-дитячі майданчики.

В трьох закладах дошкільної освіти Солобковецької громади, за кошти Благодійного фонду "Разом з КЕРНЕЛ"  придбано міні-дитячі майданчики вартістю понад 50 тис. грн.