Ми повертаємо землю людям – Президент підписав указ щодо передачі сільгоспземель з державної до комунальної власності

Під час участі в Національному земельному форумі в межах робочої поїздки на Чернігівщину Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 449/2020 «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин». Документ передбачає передачу земель сільськогосподарського призначення з державної до комунальної власності.

Уряд вніс зміни в умови Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%»

Кабінет Міністрів України ухвалив зміни до Порядку надання державної підтримки мікропідприємництва та малого підприємництва, згідно з яким реалізується програма «Доступні кредити 5-7-9%». Відповідне рішення було прийнято 9 жовтня на засіданні Уряду.

Прем’єр-міністр закликав регіони утриматися від проведення масових заходів

У понеділок, 12 жовтня, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль спільно із Секретарем Ради національної безпеки та оборони Олексієм Даніловим провів селекторну нараду з керівниками областей щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України.

В Солобковецькій громаді проведено перевірку пожежних гідрантів та пожежних кранів.

Рятувальники 22 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області відповідно до графіка  перевірки  протипожежного  водопостачання здійснили  перевірку та випробування пожежних гідрантів на водовіддачу.

Роз'яснення КП "Побут Сервіс" щодо водопостачання та якості питної води!

В зв’язку з тим, що до Солобковецької сільської ради почастішали звернення громадян, щодо якості питної води в с. Солобківці. Надаємо роз'яснення щодо вирішення даного питання та звіт з проведеного лабораторного дослідження якості питної води.

Оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в Хмельницькій області

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 9 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Тривають будівельні роботи по реконструкції корпусу будівлі СолобковецькоЇ ЗОШ під Центр позашкільної освіти "Країна Мрій""

Тривають будівельні роботи по реконструкції корпусу будівлі СолобковецькоЇ ЗОШ під Центр позашкільної освіти "Країна Мрій". Стан виконання будівельних робід по реконструкції будівлі Солобковецької ЗОШ під "Центр позашкільної освіти" на 09 жовтня 2020 року.

Через територію Солобковецької громади триває капітальний ремонт дороги Н-03. #ВЕЛИКЕ_БУДІВНИЦТВО .

Через територію Солобковецької об'єднаної територіальної громади за програми Президента України - Володимира Зеленського "Велике будівництво", триває капітальний ремонт дороги державного значення Н-03, сполучення Житомир-Хмельницький-Чернівці.