В селі Стріхівці встановлено знаки вказівники напрямків вулиць.

В селі Стріхівці встановлено знаки вказівники напрямків вулиць. За підтримки соціальної угоди з "КОНТІНЕНТАЛ Фармерз груп" (бувша "Мрія") було виготовлено металопластикові таблички з написами, а вже вигоровленням  дерев'яних дубових знаків, займалися: в.о. старости с. Стріхівці - Олександр ПОГОРІЛИЙ, директор Стріховецького СБК та депутат Солобковецької сільської ради - Олександр ВОЛОХ спільно з місцевими жителями.

Ефективна співпраця з ТОВ «Енселко Агро» (КЕРНЕЛ) підсилює стрімкий розвиток Солобковецької ОТГ.

Щороку ТОВ «Енселко Агро» та Благодійний фонд «Разом з Кернел» інвестує значні кошти у покращення благоустрою, інфраструктури, підтримку освіти, культури, спорту Солобковецької об’єднаної територіальної громади.

Виконано ряд реставраційно-відновлювальних робіт пам'ятної стелли "Обеліска полеглих воїнів односельчан в часи Другої Світової війни"

Комунальне підприємство "Побут Сервіс" здійснило ряд реставраційно-відновлювальних робіт пам'ятної стелли "Обеліска полеглих воїнів односельчан в часи Другої Світової війни 1941-1945 рр." Виконали чистку Обеліска від грибка, поновили частину штукатурки, погрунтували та пофарбували в відповідний колір, також поновили написи з прізвищами полеглих воїнів односельчан.

Встановлено нову огорожу навпроти головного фасаду Солобковецького сільського будиноку культури

Працівники комунального підприємства "Побут Сервіс" виконали демонтажні роботи старої металевої огорожі та монтаж нової складної бетонної огорожі навпроти головного фасаду Солобковецького сільського будинку культури по вул. Тарасівській в с. Солобківці. 

Оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19 в Хмельницькій області Солобковецька ОТГ у помаранчевій зоні

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 1 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.