KERNEL анонсував створення Академії лідерів регіональних змін

Академія лідерів регіональних змін – це освітній проєкт компанії Kernel для очільників громад, керівників державних та громадських організацій, а також проактивних людей, готових працювати для розвитку громад.

Увага! Відбудеться перевірка системи оповіщення «Сигнал-ВО»

Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2020 році», комплексна перевірка системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд буде проведена 19-20 листопада 2020 року.

Уряд прийняв низку рішень щодо зміни карантинних обмежень

На сьогоднішньому засіданні Кабінет Міністрів України погодив рішення щодо запровадження карантину “вихідного дня”, який діятиме з 14 листопада до 30 листопада 2020 року, а також підтримав перехід до загальнодержавного карантину з обмеженнями, які відповідають “помаранчевому” рівню епідеміологічної небезпеки.

Сьогодні в с. Стріхівці працюватиме контролер з обслуговування водопровідних мереж.

Сьогодні в с. Стріхівці працюватиме контролер з обслуговування водопровідних мереж Іван ФОМУШИН. Просимо жителів села посприяти та надати контролеру можливість отримати показники лічильника, своєчасно сплатити за спожиту воду та надати можливість здійснити опломбування лічильників нових підключень.

Здорова нація має стати національною ідеєю – Президент

У зв’язку з несприятливою епідемічною ситуацією, яка склалася в усьому світі, Президент України Володимир Зеленський ініціює розробку програми «Здорова нація», яка міститиме практичні рекомендації громадянам щодо зміцнення здоров’я, профілактики захворювань та подолання їхніх наслідків, щоб люди не залишалися сам на сам зі своїми недугами, зокрема спричиненими коронавірусом. Про це йшлося на селекторній нараді під головуванням Президента.