Чадний газ – тихий вбивця!

Жертв чадного газу на Хмельниччині стає дедалі більше. Сумна статистика випадків отруєння чадним газом оновлюється мало не щодня. Його називають тихим вбивцею – це чадний газ. Ні кольору ні запаху. 18 жовтня він ледь не вкоротив віку родині в с. Копачівка Волочиського району. Аби обігріти оселю, сім’я користувалася газовим котлом, проте раптом діти та дорослі почали відчувати слабкість та запаморочення. Зрозумівши, що стає гірше – зателефонували медикам. Вже під час огляду в лікувальному закладі в них констатували отруєння чадним газом. Аварійна бригада газівників на місці події з’ясувала причину. У вентиляційну трубу газового котла потрапила сова, яка і перекрила вихід продуктам горіння назовні. На щастя, дорослі вчасно зреагували та звернулися за допомогою врятувавши життя собі та дітям.

Правила безпеки при користуванні пічним опаленням

З настанням холодної пори року багато людей використовують для обігріву своїх помешкань пічне опалення та електроприлади. Через порушення правил пожежної безпеки при їх експлуатації часто виникають пожежі, люди гинуть, втрачають своє житло і майно. Найчастіше це трапляється із людьми літнього віку, часто самотніми. Адже вони на початку опалювального сезону не завжди можуть самостійно перевірити стан печі та димарів і миттєво зреагувати на проблему, коли вона виникає.

Ефективна співпраця з "Агрохолдинг 2012". Закуплено 100 м. огорожі на кладовище в с. Стріхівці.

Ефективна співпраця з "Агрохолдинг 2012" підсилює стрімкий розвиток Солобковецької об’єднаної територіальної громади. Цього разу за рахунок соціальної угоди з "Агрохолдингом 2012" було закуплено 100 метрів бетонної огорожі на місцеве кладовище в с. Стріхівці.

На вул. Тарасівська в с. Солобківці встановлено нову сучасну автобусну зупинку!

За ініціативи мешканців вулиць Тарасівська, Нетета, пров. Тарасівський, Лісний та Космонавтів в с. Солобківці, за підтримки народного депутата України від політичної партії "За майбутнє" - Сергія ЛАБАЗЮКА та депутата Солобковецької сільської ради від політичної партії "За майбутнє" - Віктора СКУЛЬСЬКОГО встановлено нову сучасну автобусну зупинку по вул. Тарасівська в с. Солобківці.

ЯК СПРАВЛЯТИСЯ ЗІ СТРЕСОМ ЛЮДЯМ, ЯКІ ПЕРЕХВОРІЛИ НА СOVID-19

Всесвітня організація охорони здоров'я розробила рекомендації для самостійної реабілітації після захворювань, пов'язаних з COVID-19. У документі, серед іншого, є інструкції про те, як справлятися зі стресом, тривожністю та депресією.

В селі Солобківці продовжується робота над встановленням знаків вказівників напрямків вулиць.

В адміністративному центрі громади с. Солобківці продовжується робота над встановленням знаків вказівників напрямків вулиць. Цього тижня працівники комунального підприємства "Побут Сервіс" встановили ще 4 нові знаки, вулиці: Героїв Крут, Воїна інтернаціоналіста В.Нетета, І.Франка та Лєрмонтова, Українська та Шевченка.

Які обмеження встановлюються для територій, що потрапили в "червону" зону - рішення Державної ТЕБ і НС

Відповідно до рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС з понеділка, 2 листопада, до територій з “червоним” рівнем епідемічної безпеки віднесли: міста Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Нетішин, Славута та Шепетівка, а також Білогірський, Віньковецький, Волочиський, Городоцький, Дунаєвецький, Кам’янець-Подільський, Летичівський, Славутський, Старосинявський, Теофіпольський та Ярмолинецький райони.