Інтернет-сторінка Солобковецького СБК в рядах призерів у конкурсі на кращий веб-сайт.

Щороку Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва ініціює конкурс на кращий веб- сайт та інтернет - сторінку і групу ( у соціальній мережі ) клубного закладу.

Коли потрібно одягати і переходити на зимову гуму?

Так коли ж міняти гуму і на що орієнтуватися? На перший сніг і ожеледь? Це буде невірно, адже клімат в нашій країні мінливий і неоднорідний. Краще подивіться на градусник – якщо він показує температуру + 7 ° C ± 5 ° C, це свідчить про необхідність перевзути свою машину .

Правила безпеки при експлуатації електрообігрівачів

Із настанням холодів починають активніше користуватися побутовими електроприладами для обігріву виробничих, офісних та побутових приміщень. На жаль, при цьому нерідко порушуються правила електробезпеки, що може спричинити трагедію. За даними Держслужби з надзвичайних ситуацій, щороку внаслідок порушення норм експлуатації побутових електроприладів стаються сотні пожеж, переважна частин яких припадає на осінньо-зимовий період.

Реорганізація громад і районів: Верховна Рада прийняла законопроект 3651-д в першому читанні

Третього листопада 2020 року Верховна Рада прийняла за основу Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій №3651-д. За це рішення проголосували 280 народних депутатів.

Відбулося засідання комісії ДФРР

3 листопада під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Ткачука відбулося онлайн засідання комісії щодо проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок ДФРР у 2021 році.

Проведено нараду та обстеження будівельного об'єкту "Центра позашкільної освіти".

Проведено спільну нараду замовника (Солобковецької сільської ради), підрядника (ПМП "Лідер" м. Хмельницький), проектанта (ФОП Жариков Сергій Олексійович) та інженера технічного нагляду (представника ТОВ "Лів-енерго") та проведено обстеження будівельного об'єкту "Центра позашкільної освіти".

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ! Офіційне працевлаштування - твоє стабільне та забезпечене майбутнє!

Для реалізації своїх трудових прав і забезпечення оптимального рівня свого майбутнього Ви повинні вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин через укладання трудового договору (видання наказу про прийняття на роботу).

ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ!

Закликаємо Вас зробити крок назустріч суспільству – легалізувати зайнятість населення та відмовитись від виплати зарплати «в конвертах». Це дозволить зняти соціальну напругу, а громадянам отримати реальну соціальну підтримку. Пропонуємо Вам невідкладно укласти належним чином трудові відносини зі своїми найманими працівниками.

Належний ЦНАП буде у кожній громаді: Верховна Рада прийняла законопроект № 2679

Верховна Рада 3 листопада року у другому читанні та в цілому прийняла Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі № 2679.