Невідворотність покарання

Ярмолинецький районний суд погодився з позицією місцевої прокуратури та 07.07.2021 визнав місцевого жителя винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч.1,2 ст. 307 КК України (ч.1 ст.307 КК України-  незаконне придбання та зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини; ч. 2 ст. 307 КК України - незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого повторно та незаконне придбання і зберігання з метою збуту психотропної речовини, вчиненого повторно)  та кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.309 КК України (ч.1 ст.309 КК України - незаконне придбання та зберігання наркотичного засобу без мети збуту).

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ СЕЛА ПРОСКУРІВКА, КОРНІЧІВКА ТА МАЙДАН-МОРОЗІВСЬКИЙ

ПОВІДОМЛЯЄМО ВАС, що в с. Проскурівка, с. Корначівка та с. Майдан-Морозівський буде проведено обробку посівів соняшника  із застосуванням пестецидів та агрохімікатів агропідприємством ДПДГ Проскурівка в які межують (з півдня, півночі, сходу, заходу) з населеним пунктом с. Морозів, с. Великий Олександрів, Слобідка Малієваецька

РЕГЛАМЕНТ ДІЙ ПРИ ПРОВЕДЕННІ РОБІТ, ЯКІ ПОВ’ЯЗАНІ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ПЕСТИЦИДІВ

З настанням літнього періоду та з метою профілактики отруєнь агрохімікатами та пестицидами серед населення Солобковецької громади, відділ екології, земельних ресурсів та природного середовища  сільської ради інформує про вимоги при провадженні діяльності пов’язаної із зберіганням, застосуванням, транспортуванням  пестицидів та агрохімікатів.

Увага! 13 липня в с. Глушківці відбудеться планове відключення електроенергії

13 липня в с.Глушківці відбудеться планове відключення електроенергії. Працівники Ярмолинецького РЕМ проводитимуть санітарну чистку вулиць від зарослів та гілля дерев. Електроенергії не буде з 09:00 по 17:00 годину по всій території села Глушківці.