4 липня в Україні відзначають День Національної поліції України.

Напередодні 6-ї річниці з дня створення Нацполіції та  відзначення Дня Національної поліції України 02 липня 2021 року у відділенні поліції № 3 відбулись привітання працівників поліції.  До привітання правоохоронців також приєднались представники органів місцевого самоврядування - голова Солобковецької територіальної громади Сергій КОГУТ.

Оздоровлення дітей Солобковецької ТГ

З метою належного проведення оздоровчої кампанії Солобковецькою сільською радою здійснюються відповідні заходи, націлені на практичну реалізацію права кожної дитини на оздоровлення та відпочинок. Враховуючи непросту ситуацію в країні, першочерговим завданням залишається максимальне охоплення оздоровчими та відпочинковими послугами дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей».

Зростання прожиткового мінімуму

З 1 липня поточного року збільшується розмір прожиткового мінімуму для громадян, від якого залежать розміри значної кількості соціальних виплат, пенсій, аліментів тощо. 

Тривають ремонтні роботи з відновлення водопостачання по вул. Хмельницькій в с. Солобківці

По вул. Хмельницькій в с. Солобківці 28 червня стався прорив водопроводу, тривають ремонтні роботи. За словами директора КП "Побут сервіс" Олексія Ольшевського - "сьогодні, до 12:00 години водопостачаня по вул. Хмельницькій буде відновлено". 

«PUZZLE FEST» В Солобковецькій громаді вже вдруге відбувся молодіжний фестиваль

Гучним молодіжним фестивалем у Солобківцях відзначили 25-річницю Дня Конституції України та День молоді.  Вже традиційно організацією фестивалю займається активна молодь спільно з керівництвом громади. Під час «PUZZLE FEST» відбулося чимало цікавого: змагання за кубок з міні-футболу, різноманітні майстер-класи, організовані дитячі розваги, акції та подарунки. 

«Street art – Солобківці» В громаді з’явився новий арт-об’єкт.

В Солобковецькій громаді з любов’ю відносяться до свторення просторів для відпочинку. Так напередодні 25-річниці Дня Конституції України та міжнародного дня молоді у с. Солобківці з’явився новий арт-об’єкт – це стінний розпис по вул. Грушевського, навпроти сільської ради, що стало початком створення арт-галереї під відкритим небом у Солобковецькій громаді.  

Комунальники проклали нову лінію водопроводу до Солобковецького ДНЗ "Малятко"

Минулого тижня працівники комунального підприємства "Побут сервіс" виконали роботи з прокладання нової лінії водопроводу до Солобковецького ДНЗ "Малятко" та пров. Лермонтова. Трубу діаметром 50 мм. та 32 мм прокладено від шістнадцятиквартирного будинку по вул. Грушевського до пров. Лермонтова. Під автомобільною дорогою Т3512 установкою горизонтального буріння "Кріт" зроблено прокол довжиною 10 м. Протяжність трубопроводу склала понад 100 м.