В НЕДІЛЮ ВІДБУДЕТЬСЯ МОЛОДІЖНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "PUZZLE FEST"

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Солобковецької громади організовує другий молодіжний фестиваль "PUZZLE FEST" до Дня молоді та Дня Конституції в с.Солобківці Хмельницької області на центральному стадіоні села! 

Комунальники влаштували септик для Дитячої музичної школи та сільської

Працівники комунального підприємства "Побут сервіс" влаштували септик біля будівлі Солобковецької сільської ради та Дитячої музичної школи в приміщенні яких, раніше, через реконструкцію сходової клітки було облаштовано санвузол.

Україна увійшла в «зелену» зону навіть за критеріями ЄС, показники захворюваності найнижчі за останній рік – нарада у Президента

Усі області України перебувають у «зеленій» зоні щодо показників захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19, які досягли найнижчих значень за останній рік. Про це йшлося на селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського.

Звільнення від сплати земельного податку.

Відповідно до пункту 1 статті 270 Податкового кодексу України (далі - ПКУ)  об’єктом оподаткування земельним податком є земельні ділянки, які перебувають у власності або користуванні, а також земельні частки (паї), які перебувають у власності. Згідно статті 269 ПКУ платниками земельного податку є: власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі. Податок фізичними особами сплачується протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

ПРЕЗИДЕНТ ПІДПИСАВ ЗАКОН ПРО ЗАБОРОНУ ВИКОРИСТАННЯ ПЛАСТИКОВИХ ПАКЕТІВ В УКРАЇНІ

Президент Володимир Зеленський під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Екологія» підписав Закон «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України», який Верховна Рада ухвалила 1 червня.

СИТУАЦІЯ З COVID-19 В УКРАЇНІ ПРОДОВЖУЄ ПОКРАЩУВАТИСЯ – НАРАДА В ОФІСІ ПРЕЗИДЕНТА

В Україні продовжує спостерігатися позитивна динаміка щодо захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 – усі показники стабілізуються. Про це йшлося на селекторній нараді в Офісі Президента України.