Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років.

У 2021 році День пам’яті жертв голодоморів припадає на 27 листопада. Україна внаслідок геноциду 1932–1933 років, масових штучних голодів 1921–1923 та 1946–1947 років втратила мільйони людських життів.  

Куди звертатися за допомогою для дитини, яка є жертвою домашнього насильства:

до суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству. Кожен суб’єкт  має свої функції та повноваження, але будьте впевнені, що куди б ви не звернулися, вам нададуть допомогу а, у разі необхідності, перенаправлять до іншого суб’єкта  в залежності від потреб та ситуації.

РІК ДІЯЛЬНОСТІ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ: ВТІЛЕННЯ ВАЖЛИВИХ ІНІЦІАТИВ ДЛЯ РОЗВИТКУ РЕГІОНУ

Рівно рік тому, 7 грудня – у День місцевого самоврядування, стартувала діяльність депутатського корпусу Хмельницької обласної ради. Протягом року обласна рада восьмого скликання плідно працювала та у своїй діяльності продемонструвала результати щодо ефективності забезпечення соціально-економічного розвитку регіону, використання бюджетних коштів. Варто зазначити, що депутати обласної ради брали активну участь у житті територіальних громад, інтереси яких вони представляють в обласній раді. За участі керівництва обласної ради та обласних обранців втілено низку ініціатив, які відіграють чималу роль у життєдіяльності регіону.

«Довідник безбар’єрності»

28 жовтня під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля пройшла “Година безбар’єрності з міністрами”.

Україна захищатиме права своїх громадян з тимчасово окупованої території

З 21 листопада 2021 року громадяни України, які проживають на тимчасово окупованій території, отримали право на безоплатну вторинну правову допомогу. Звертатися за представленням своїх інтересів у суді та складенням процесуальних документів вони можуть з питань, пов’язаних із захистом порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів у зв’язку зі збройною агресією Російської Федерації та тимчасовою окупацією території України.

Хмельницьке РВ АМУ провело навчання для фахівців структурних підрозділів місцевих рад із питань архітектури, містобудування, земельних відносин та землеустрою

18 листопада у Хмельницькому відбулась  практична сесія із застосування законодавства Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України на тему: «Планування розвитку громад, складання містобудівної документації, спрощення зміни цільового призначення. Схема просторового  планування території громади як інструмент комплексного управління у використанні земель, зонування території».

Інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та рівень вакцинації на території громади.

Інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 та рівень вакцинації на території Солобковецької сільської територіальної громади станом на 18 листопада 2021 року

Голови громад-членів асоціаціі міських рад України в Хмельницькій області перебувають із робочим візитом у Дубаї

13-17 листопада  друга делегація голів українських громад в рамках реалізації проєкту Асоціації міст України «Подолання цифрової освітньої нерівності», спільного з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти», відвідує найбільшу виставкову подію світу EXPO 2020 в Дубаї (ОАЕ).

"УСПІШНА МОЛОДЬ — УСПІШНА ГРОМАДА": ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ.

Учениці Солобковецького ЗЗСО І-ІІІ ст. взяли участь у І- турі обласного заочного конкурсу комп’ютерних презентацій «Фарватер PROFI» серед учнів 9-10 класів закладів загальної середньої освіти та здобувачів освіти закладів професійно-технічної освіти. Вітаємо     ДЯЧОК Дарину та ЛЕМЕЩУК Ольгу здобувачів освіти 10 класу Солобковецького ЗЗСО І-ІІІ ст. (керівник МАРТИНЮК Світлана) за зайняте ІІ місце у І турі заочного конкурсу комп'ютерних презентацій  «Фарватер PROFI», який проводився в Ярмолинецькій   філії  Хмельницького обласного центру зайнятості.